Tafelblad van glas op maat laten maken

Er is veel van glas te maken. Glas kan worden geplaatst in deuren, kozijnen en aan de muur, maar ook meubels kunnen van glas worden gemaakt.

Een tafelblad van glas laten maken is een leuke optie als je nog iets unieks zoekt voor in je huis.

Met een glazen tafelblad heb je een echte eyecatcher in je huis en daarnaast maakt het glazen tafelblad de tafel een stuk mooier en opener.

Met een glazen tafelblad heb je een unieke soort tafel, waaraan ook erg leuk gegeten en geborreld kan worden. Daarnaast is glas ook makkelijk schoon te houden.

De voordelen van een glazen tafelblad op maat laten maken

Een glazen tafelblad kan op maat worden gemaakt en dat is ook zeker een aanrader. Als je een glazen tafelblad op maat laat maken, heb je namelijk invloed op het eindresultaat. Je kunt doorgeven wat je graag wilt, bijvoorbeeld een bepaalde vorm, bepaalde afmetingen of een bepaald soort glas.

De glassnijder tovert dan een stuk glas om tot een mooi glazen tafelblad voor bij jou in huis. Heb je dus leuke ideeën voor een glazen tafelblad, laat deze dan op maat maken.

Verschillende mogelijkheden en opties

Als je een glazen tafelblad op maat laat maken, dan heb je veel mogelijkheden. Dat is dan ook het mooie aan een tafelblad van glas op maat laten maken. Zo kun je kiezen welke vorm je graag wilt, bijvoorbeeld een glazen blad met afgeronde hoeken, een rond tafelblad of juist een tafelblad met overstek. Je kunt zelfs doorgeven of je de veiligheidsstempel, die meestal op glazen tafelbladen te vinden is, wel of niet op het glas wilt.

Daarnaast kun je voor een glazen tafelblad ook kiezen tussen allerlei soorten glas. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor helder glas of blank glas, maar ook voor mat glas zoals satijn-melkglas. Daarnaast kun je natuurlijk ook glas in allerlei kleuren laten omtoveren tot een glazen tafelblad.

Gebruik bijvoorbeeld rood of groen glas voor een unieke soort glazen tafelblad. Maak een lijstje van je wensen en voorkeuren, zodat je een beetje weet naar wat voor iets je kan gaan kijken.

Levering en montage glazen tafelblad

Als je een tafelblad van glas op maat laat maken, dan moet deze natuurlijk ook geleverd en gemonteerd worden. Een tafelblad van glas op maat kan online worden besteld. Deze wordt dan uiteraard gewoon aan je deur geleverd. Dat is het makkelijkste, want dan hoef je niet zelf met een glazen blad in je auto te gaan rijden. Meestal duurt het bij ons een 2 tot 3 weken tot je glazen tafelblad op maat is gemaakt en wordt geleverd.

Een glazen tafelblad monteren is gelukkig ook niet zo moeilijk. In principe kan het blad gewoon op de ondergrond, een paar stevige poten, worden geplaatst.

Wil je toch graag dat het glazen tafelblad goed vastzit en ondersteunt wordt, koop dan siliconendruppels. Deze druppels kun je tussen het glazen blad en de poten plaatsen zodat het blad extra ondersteunt en beschermd wordt. En dan kun je eindelijk gaan genieten van je prachtige, op maat gemaakte, glazen tafelblad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.