Glazen planchet op maat laten maken

Glazen planchets zijn legplanken van glas die mooi staan in elk huis. Glazen planchets worden van sterk glas gemaakt, dus de kans op breken is zeer klein tot eigenlijk niet aanwezig. Glazen planchets kunnen op maat worden gemaakt, zodat ze helemaal naar jouw wensen zijn.

Wil je dus een mooie planchet van glas voor in de badkamer of in de keuken, laat deze dan op maat maken. Glazen planchetten worden zo gemaakt dat kans op letsel en schade klein is. Glazen planchets zijn dus niet alleen mooi, maar ook nog een veilige optie.

Het leuke van glazen planchetten in je huis

Een glazen planchet of legplank staat altijd mooi, waar je deze ook gaat plaatsen. Met een glazen planchet in je huis maak je het interieur lichter en opener. Als je voor een minimalistische en rustige look wilt gaan, dan zijn glazen planchetten hier de perfecte optie voor.

Glazen planchetten kunnen compleet op maat worden gemaakt, dus wil je een bepaald soort glas, vorm of afmeting, dan kan dit voor je gemaakt worden. Zo heb je invloed op hoe je nieuwe glazen legplank eruit gaat zien. Daarmee haal je echt een mooi decorstuk in huis.

De keuze tussen allerlei leuke opties

Als je een glazen planchet op maat laat maken, dan heb je de keuze tussen allerlei leuke opties. Zo kun je bepalen of je een bepaalde vorm wilt. Denk bijvoorbeeld aan de normale rechthoekige vorm, maar je kunt ook gaan voor een ronde of zeshoekige vorm. Daarnaast kun je kiezen tussen allerlei soorten glas, zoals helder of mat glas, maar ook verschillende kleuren glas.

Door een glazen planchet op maat te laten maken kun je helemaal zelf bepalen hoe deze eruit gaat zien. Maak een lijstje van hoe je wenst dat de glazen planchet eruit gaat zien en geef dit door aan de vakman.

Voordelen van een glazen planchet op maat laten maken

Het is erg voordelig om een glazen planchet op maat te laten maken. Als je specifieke ideeën hebt voor een glazen legplank voor in je huis, kun je deze doorgeven aan de vakmensen en dan komt er de glazen planchet van je dromen uit.

Dan hoef je niet meer zelf allerlei winkels af om te checken of ze toevallig toch de glazen planchet hebben die je graag wilt, maar dan hoef je alleen maar je wensen door te geven aan het bedrijf die je nieuwe glazen planchet op maat gaat maken. Dan komt er precies uit wat je zoekt.

Glazen planchet op maat online bestellen

Heb je een ideale glazen planchet in gedachte en kun je deze maar nergens vinden? Dan kun je deze ook op maat laten maken. Je kunt je nieuwe glazen planchet makkelijk online bestellen. Deze wordt dan op maat gemaakt en aan je deur geleverd. Je voert de gewenste maten, vorm, soort glas, kleur et cetera in en de glazen planchet wordt helemaal voor je op maat gemaakt.

Ben je akkoord met de prijs, dan gaan de vakmensen aan de slag en wordt je nieuwe glazen planchet aan je deur geleverd zodra deze klaar is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.