Een spiegel op maat laten maken

Ook spiegels kun je op maat laten maken. Geen urenlange zoektocht meer naar de spiegel van je dromen. In plaats daarvan kun je deze gewoon op maat bestellen. Een spiegel kan door vakmensen op maat worden gemaakt en dan heb jij binnenkort de spiegel van je dromen in huis.

Of het nu gaat om een bepaalde maat, vorm, kleur of andere soort maakt niet uit. Een spiegel kan op maat worden gemaakt, zodat jij er nog jarenlang van kunt blijven genieten. Meer weten over spiegels op maat laten maken? Lees dan hieronder verder.

De mogelijkheden van een spiegel op maat laten maken

Er kunnen allerlei spiegels op maat worden gemaakt. Zowel voor in de badkamer, als in de inkomhal, aan wanden, kasten of meubels, in lijsten of als decor, boven dressoirs of naast meubels. Waar je een spiegel wilt hebben maakt niet uit. Spiegels kunnen namelijk altijd op maat worden gemaakt voor de plek waar je ze wilt hebben.

Er kunnen zowel kleine als grote, staande als hangende, versierde of simpele spiegels op maat worden gemaakt. Wat je ook bedenkt, het kan hoogstwaarschijnlijk op maat worden gemaakt. Bespaar jezelf dus de tijd en moeite van allerlei winkels afgaan en laat je droomspiegel op maat maken.

De voordelen van een spiegel op maat

Een spiegel is een belangrijk onderdeel van het interieur. Je kunt erin kijken om te zien hoe je eruit ziet, zoals in de badkamer of net voordat je de deur uitgaat in de gang. Een spiegel geeft daarnaast de ruimte een gevoel van transparantie. Ze voegen sfeer toe en de ruimte lijkt ook groter door de spiegel. Door een spiegel op maat te laten maken, kun je beïnvloeden hoe de spiegel eruit komt te zien.

Dan ervaar je niet alleen de voordelen van een spiegel, maar ook de voordelen van een spiegel geheel naar jouw wensen laten maken.

Tips voor het op maat laten maken van een spiegel

Als je een spiegel op maat laat maken, is het belangrijk om te weten wat voor soort spiegel je wilt hebben. Wil je graag een bepaalde vorm of grootte? Wil je graag een staande of hangende spiegel? Wil je graag een bepaald soort glas of een bepaalde kleur spiegel? Maak alvast een lijstje met je wensen, zodat de vakmensen die je spiegel gaan maken het precies volgens je wensen kunnen maken.

Ook de dikte van de spiegel is belangrijk. Voor een grote spiegel kun je het beste gaan voor een dikte van minimaal 6 millimeter. Een kleinere spiegel kan een dikte tussen de 3,4 en 6 millimeter hebben. Een spiegel moet de juiste dikte hebben, zodat er geen vervormingen in het spiegelbeeld komen.

Bespreek dus altijd even met de spiegelmaker welke dikte het handigste is voor je nieuwe droomspiegel. Vraag ook altijd even hoe je het beste de spiegel kan bevestigen of laat deze bevestigen door iemand die er veel vanaf weet.

Een spiegel op maat schoonmaken

Een spiegel op maat schoonmaken is simpel. Je maakt deze gewoon school zoals je een raam schoonmaakt. Gebruik eerst een natte doek met wasmiddel om de spiegel af te wassen. Droog daarna de spiegel af met een microvezeldoek. Dan is de je spiegel als het goed is weer helemaal schoon en streepvrij. Ook spiegels op maat zijn gelukkig makkelijk schoon te maken en houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.