Een glazen douchewand op maat laten maken

Een glazen douchewand of ook wel inloopdouche genoemd is een mooie optie voor je douche. Glazen douchewanden kunnen helemaal op maat worden gemaakt, zodat ze mooi in je badkamer passen. Een glazen douchewand is ook een optie als een glazen douchedeur niet past. Niet alleen is een glazen douchewand een handige optie, het is ook een mooie optie.

Een glazen douchewand straalt luxe uit en maakt de badkamer opener en lichter. Lees hieronder meer over de voordelen van een glazen douchewand, welke mogelijkheden er zijn om deze op maat te laten maken en hoe je een glazen douchewand kunt bestellen.

De voordelen van een glazen douchewand

Een glazen douchewand in je badkamer plaatsen heeft veel voordelen:

  • Het geeft je badkamer en douche een luxe uitstraling
  • Een glazen douchewand zorgt voor meer licht in de douche
  • Door de glazen douchewand krijgt de badkamer een meer open sfeer
  • Er zijn veel leuke opties als je gaat voor een glazen douchewand
  • Een glazen douchewand is makkelijk schoon te houden.
  • Glazen douchewanden kunnen compleet op maat worden gemaakt, waardoor ze dus voor vrijwel elke badkamer kunnen worden gemaakt.

Verschillende mogelijkheden voor een glazen douchewand op maat

Als je een glazen douchewand op maat wilt laten maken, dan zijn er veel verschillende mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Ten eerste kun je natuurlijk kiezen tussen verschillende maten en afmetingen. Daarnaast kun je kiezen tussen verschillende douchewanden zoals een met een deur, met een hoek of een complete inloopdouche. Op basis van de grootte van de douche wordt een bepaalde dikte glas gebruikt.

Verder heb je veel invloed op hoe je nieuwe douche eruit gaat zien.

Ook kun je natuurlijk kiezen tussen verschillende glassoorten. Je kunt gaan voor simpel blank glas, maar ook voor extra helder diamant glas, glas met een anti-kalk coating, satijn-melkglas, extra blank glas, chinchilla glas of gekleurd glas zoals blauw of grijs glas. Je kunt dus kiezen voor helemaal helder glas, voor matter glas voor meer privacy en voor een leuke kleur.

Er zijn veel mogelijkheden als je een douchewand van glas op maat laat maken.

Glazen douchewand op maat online bestellen

Een glazen douchewand is makkelijk online te bestellen. Het enige dat je hiervoor moet laten doen of zelf doen is het inmeten van de wand. Daarna kun je online op zoek gaan naar een bedrijf die een glazen douchewand voor je op maat maakt. Hier vul je dan je wensen in, zoals welk soort glas of welke soort douchewand en dan wordt deze voor je gemaakt.

Uiteindelijk wordt deze dan thuis geleverd en kun je je nieuwe glazen douchewand laten plaatsen of zelf plaatsen in je badkamer. Benieuwd naar de prijs? Deze kun je het beste even laten uitrekenen door het bedrijf waar je de douchewand laat maken.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.