Beloopbaar glas op maat laten maken

Beloopbaar glas is glas waarop je kan lopen. Beloopbaar glas is een echte eyecatcher en is een unieke manier van iets opvullen. Beloopbaar glas kan bijvoorbeeld op een trap worden gebruikt of in een ruimte waar je via het glas naar de verdieping onder je kan kijken.

Met beloopbaar glas voeg je echt iets speciaals toe aan de ruimte. Beloopbaar glas is een speelse manier van de ruimte meer sfeer geven. Ook beloopbaar glas kan op maat worden gemaakt, zowel voor woningen als kantoren en winkels.

Lees hieronder meer over beloopbaar glas.

De voordelen van beloopbaar glas

Beloopbaar glas is een uniek soort glas waar op gelopen kan worden. Hoe dikker het glas, hoe meer gewicht er op kan worden geplaatst. Er zitten veel voordelen aan beloopbaar glas. Ten eerste maak je de ruimte een stuk specialer door het glas. Ten tweede brengt beloopbaar glas ook meer licht binnen.

Andere voordelen zijn de speelsheid en ruimtelijkheid van het beloopbare glas. Kortom, beloopbaar glas zorgt ook voor veel sfeer en uniekheid. Als je dus nog een eyecatcher voor in een ruimte in je woning, kantoor of winkel zoekt, kies dan voor beloopbaar glas.

Dikte en gewicht van beloopbaar glas

Beloopbaar glas is glas dat bestaat uit minimaal drie lagen glas met daartussen ook nog sterke folie. De toplaag van beloopbaar glas is gehard glas. Je kunt dus nooit door het glas vallen. Je hebt een bepaalde dikte nodig afhankelijk van de belasting die op het glas zal komen.

Voor een woning is minimale belasting al denkbaar, maar voor een kantoor of winkel zijn medium tot zware belasting realistischer. Bij 34 millimeter dik beloopbaar glas mag er 855 kilogram per vierkante meter op staan. Bij een dikte van 38 millimeter is dit 95 kilogram per vierkante meter en bij een dikte van 47 millimeter is dit 117,5 kilogram per vierkante meter.

De prijzen voor beloopbaar glas op maat laten maken

Als je beloopbaar glas wilt laten maken, dan zit daar natuurlijk ook een prijs aan verbonden. Wat de prijs voor het beloopbare glas is, is afhankelijk van het bedrijf waar je het laat maken, maar ook hoeveel je nodig hebt natuurlijk. Per vierkante meter betaal je vaak al meer dan 200 euro. Hoe dikker het glas moet zijn, hoe meer je dan natuurlijk moet betalen.

Beloopbaar glas bestellen heeft dus zeker een prijskaartje, maar je krijgt er ook veel voor terug. Voor een normale ruimte kun je wel verwachten dat je meerdere duizenden euro’s betaalt.

Beloopbaar glas online bestellen

Beloopbaar glas is makkelijk online te bestellen. Dan hoef je niet eens je stoel uit om het binnen te krijgen. Online kun je de juiste variant en dikte invoeren en eveneens de breedte en hoogte invoeren. Dan komt hier een prijs uit. Ben je hiermee akkoord, dan kun je het beloopbaar glas online bestellen. Meestal is het dan binnen een kleine maand binnen. Het wordt dan uiteraard gewoon aan je deur geleverd en eventueel naar wens ook geïnstalleerd. Makkelijker wordt beloopbaar glas bestellen niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.